lördag 7 mars 2015

Det mesta handlar om ljuset

Det känns som om jag bara hinner med instagram just nu, men snart kommer jag nog igång med vanliga kameran också. Lite mer ljus bara ... Här är några bilder där ljuset fått mig att se motivet. Förstärkt i Instagram förstås.

Den här trappan passerar jag ofta på lunchen. När solen tränger igenom molnen blir det starka siluetter av trappa och träd. Återkommer då och då till det här motivet, men oftast skiftar ljus och årstid.

Tog bilden när jag skulle gå över gatan efter att fotat trappan. Solen sken starkt på husfasaden och det reflekterades så läckert i asfalten.

Stannade till vid Slottsvillan på väg hem från jobbet en dag. Samma motiv fotade jag i höstas när lyktan var omgiven av knallröda höstlöv.

Skolgatan i Jönköping, nästan vid Bernards konditori. Trafikljusens gröna sken som reflekterades i den våta asfalten blev en bra bakgrund till cykeln.3 kommentarer:

  1. Jag har inte provat instagram, men de här bilderna är helt klart läckra. Den första bilden är läckrast, men de övriga är också riktigt fina! /Ulf

    SvaraRadera
  2. Tack Lasse och Ulf för trevliga kommentarer! Kul att ni gillar dem!

    SvaraRadera