torsdag 17 oktober 2013

Vätterstranden

Stannade till vid Vätterstranden i Huskvarna. Det som kallas Oset på grund av att Huskvarnaåns utlopp ligger här. Det duggregnade och man kunde nästan inte se horisonten.

Björkarnas löv satt rätt så glest.

V som i Vättern, skrev en kollega på en liknande bild som jag lade ut på Instagram.


 Ut mot Vättern vars horisont nästan inte syns. Ett enstaka löv klamrar sig fast.

Favoritträdets löv verkar varken ramla av eller byta färg. Men förmodligen ligger de där på marken rätt som det är. Och så har det säkert tappat massor redan.

8 kommentarer:

 1. Fint illustrerat från Oset,
  Det är sååå vackert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lola! Ja, man tröttnar nog aldrig på den skiftande naturen där.

   Radera
 2. En bunt bra bilder.Lövet,V:et och ditt favoritträd gillar jag mest.

  SvaraRadera
 3. Härligt med dina höstträd. Här ligger snön sedan i tisdags. Ett par grader kallt. Av dina trevliga bilder väljer jag kvisten med ett enstaka löv kvar som favorit, Ensam trotsar den vind och kyla. Stark bild/Brita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Brita! Tycker också mycket om det lilla lövet som ensam klamrar sig kvar. Här är ingen snö än, men i dag regnar det så snart är det nog dags här också.

   Radera
 4. En riktigt fin svit av bilder. Fina färger, den bleka bakgrunden och Vättern-V:n. Fast jag läste först in romerska siffror och funderade lite på om du hade någon tanke bakom de tal som kunder utläsas i de första bilderna!? Favoritbild blir den sista bilden, men i hård konkurrens med det ensamma lövet. I mina ögon hade ett kvadratiskt format varit värt att prova på det motivet.

  SvaraRadera
 5. Tack Ulf! Det fanns ingen tanke på V:na mer än att jag gillade upprepningen. Tog även bild på V:et längst bort genom det som var närmst, men valde det här för bloggen till slut. Gillar också det lilla starka lövet och så favoritträdet. Det är lite brett, men om jag backar nästa gång så kan jag nog göra en kvadrat. Det skulle vara snyggt. Absolut värt att prova. Roligt med tipsen du ger mig!

  SvaraRadera